Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Ire

19.03.2012 18:54
Yhteystietoja kaivataan

Nimi: Marja-Leena Kalpio
Kotisivut: http://www.lahti.fi/suomi/ymparistoneuvonta/

04.10.2011 10:02
Hei!

Kesälle saadaan jättää jo jäähyväisiä ja sen myötä asumisen energiatehokkuus nousee monissa keskusteluissa pääosaan. Miten yhdistää asumismukavuus ja energiansäästö, kas siinäpä tuhannen taalan kysymys!

Vastauksia etsitään näihin pulmiin Lahden seudun ympäristöpalveluiden Karpalo - Virettä kotien energianeuvontaan – hankkeessa, joka on osa TEM:n ja Sitran rahoittamaa valtakunnallista kuluttajien energianeuvontakokonaisuutta 2010 – 2011. Hankkeen järjestämät tilaisuudet lähiaikoina:

Kodin energiatehokas valaistus 4.10.2011 klo 18 - 20
Miten tavallinen kuluttaja pysyy mukana valaistuksen kehityksessä. Esillä myös uusia valonlähteitä ja valaisimia. Valaistussuunnittelija Kari Knuutila luennoi. Ympäristöneuvonta, Vesijärvenkatu 27.

Tietokirjailija Jussi Laitisen yleisöluento 10.10.2011 klo 18 - 20 Sibeliustalossa
Pieni suuri energiakirjan kirjoittajan käytännön vinkkejä asumisen energiatehokkuuteen. Sibeliustalo, Puusepän Verstas. Kahvitus klo 17.30 alkaen Metsähallissa.

Tule mukaan saamaan neuvoja energiatehokkaasta asumisesta. Ja näihin tapahtumiin kannattaa ottaa kaverikin mukaan!

Syksyisin terveisin Marja-Leena

Nimi: Katja Varjos
Kotisivut: http://www.lamk.fi/

13.01.2011 15:20
Hei!
Tässäpä mielenkiintoinen kurssi omakotiasujille: Energiatehokkuus ja lämpökuvaus. Hinta vain 30 €! Käy katsomassa:
http://www.lamk.fi/haku/haku.html?type=special&fields=organi zer,type&values=tl,17&kurssiid=2947&start=

Ystävällisin terveisin,
Katja Varjos (Pyhättömän omakotiyhdistys)
koulutuskoordinaattori
Lahden ammattikorkeakoulu/Aikuiskoulutuspalvelut

Lahden Seudun omakotiyhdistys ry on Lahden alueen omakoti- ja pienkiinteistön omistajien etujärjestö. Yhdistyksen jäseninä on omakoti- ja pienkiinteistöjen sekä muita vapaa-ajankiinteistöjen omistajia. Jäsenet saavat yhdistyksen välityksellä käyttöönsä alan tuoreimman tiedon ja kiinteistö-alaan perehtyneiden asiantuntijoiden palvelut. Lahden Seudun omakotiyhdistys on valtakunnallisen Suomen Omakotiliitto ry:n jäsenjärjestö. Suomen Omakotiliittoon kuuluu 14 piirijärjestöä, 254 paikallisyhdistystä ja niiden kautta lähes 70.000 henkilöjäsentä. Jatkuvasti kasvava jäsenpohja auttaa yhdistystä ja koko liittoa turvaamaan taloyhtiöiden edut sekä alueellisesti että valtakunnallisesti. Jokainen uusi jäsen lisää yhdistyksen ja liiton kannanottojen painoarvoa ja parantaa resursseja kehittää jäsenille uusia palvelumuotoja.

©2019 layout8 - suntuubi.com